Когато си родител се предполага, че твое задължение е да възпитаваш и да даваш добър пример на децата си. Но нима това е добрият пример, който пловдивчани, пазарджиклии и софиянци дават на децата си като паркират своите автомобили на места, предназначени за хора с увреждания.

За поредното безумие, което се разигра в Пловдив сигнализира читател на TrafficNews. Той ни изпрати снимки на автомобилите, паркирали на инвалидни места, като твърди, че на нито един от тях не е имало стикер позволяващ паркирането на специално обозначените  места.

На какво се дължи тази наглост и така ли родителите си възпитават децата?

Снимките са направени снощи, когато в града под тепетата валя дъжд, но нима нарушителите се уплашиха от няколко капки и решиха да гарират възможно най-близо до входа на детския магазин. Тези нарушения са се превърнали в ежедневие пред магазин Джъмбо. 

 

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате сигнали – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg или в нашата фейсбук страница.