Британец пристигна в България, за да направи ергенското парти на годината. Пред това, което той и приятелите му изглежда са планирали, героите от „Последният ергенски запой“ вероятно ще изглеждат като безобидни зубъри математици. Групата почерпани британци вдигнаха на крак целия терминал на Летище Бургас, пристигайки вчера със самолет от Лондон.

„Дойдоха над 20 млади мъже, всички до един с тениски „Sunny beach 2016”. Бяха изключително колоритни и нямаше как да останат незабелязани. След като слязоха на терминала те започнаха да пеят песни и направиха шпалир на свой приятел – здрав британски мъжага с татуировки по цялото тяло и страховит вид, който така се бе насвяткал, че бе облякал булчинска рокля с воал и корона на принцеса, а на краката си носеше черни маратонки“, разказват потресени очевидци пред Флагман.бг.

Докато здравият британец с булчинска рокля минавал под шпалира всичките му приятели дружно пеели евъргрийна на Франк Синатра - I Love You Baby, а в терминала и прививащите се от смях пасажери също започнали да им припяват.

„Щом премина и обра овациите, веднага надигна смело бутилка водка и изпи на екс поне 300 грама, а после дружно с приятелите си се запъти към автобус, който ги отведе към Слънчев бряг“, разказва един от очевидците.

„Дано само да не ги четем в полицейските хроники“, казаха свидетели на най-лудия ергенски запой на годината.

Снимка: flagman.bg

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg