Никакви мерки не се взимат! Докато някой не се убие! 

Това ни написа рано тази сутрин читател на TrafficNews.bg и ни изпрати снимки точно от същото място, на което снощи градски автобус помете кон и го уби. 

Припомняме, три безпризорни коня са пресичали натоварения път до фабрика за колбаси. В района липсва осветление, а животните изневиделица изскочили на шосето. Един автомобил е успял да ги избегне, но рейсът не е имал този късмет.

"Когато светнах с дългите фарове, ги видях и набих спирачки, автобусът обаче не успя да спре. Можеше да загина", разказа пред TrafficNews.bg друг наш читател, който е очевидец на инцидента.

Автобусът е пътувал към гаража в Царацово и в него е нямало пътници. Шофьорът не е пострадал. Кондукторът също е добре. След удара животното е починало, а превозното средство е смачкано. Счупени са фарът и бронята на превозното средство.

Както виждате, нищо не се е променило - часове слуд ужасния инцидент, при който можеше да има и човешки жертви, ситуацията изглежда до болка позната. Коне продължават да си се разхождат по пътя, стопани отново не се виждат. Единственото по-различно е, че е ден, светло е и се предполага, че шофьорите виждат животните. И се пазят от тях...

Още новини ТУК

TrafficNews.bg