Горд собственик на мерцедес със софийска регистрация явно е решил, че щом е в Пловдив, значи може да паркира като в пустиня. Шофьорът е спрял автомобила си на тротоара, на метри преди кръговото кръстовище на Панаира. Той не само че пречи на видимостта на водачите, които се движат по бул. "Цар Борис Трети" от бул. "Дунав" към хотел "Марица", но и препречва подхода към пешеходната пътека, тъй като е използвал наклона направен за пешеходци и майки с колички, за да качи возилото си на тротоара, коментира читателката на TrafficNews.bg, която ни изпрати снимка на нарушителя.  

В същото време двайсетина метра по - надолу, след колелото на Панаира, пловдивчанката е засякла полицейска патрулка, която се е покатерила на тротоара и униформените вътре чакат в засада. Очевидно нарушителят е останал незабелязан от всевиждащото око на полицията. 

TrafficNews.bg благодари на активните читатели, които ни изпращат снимки и сигнали за нарушителите по пловдивските улици. Очакваме сигналите ви във фейсбук страницата на сайта или на имейл : redaktor@trafficnews.bg