14-годишни момчета избраха незаконен и в същото време опасен начин за забавление в пловдивското село Труд. Вместо да залягат над учебниците или да спортуват, тийнейджърите са предпочели стрелбата с огнестрелно оръжие.

Наш репортер се сдоби с видео, на което се вижда, как 14-годишен стреля с пистолет край населеното място в тъмните часове на деня.

Към видеото, публикувано в Инстаграм, е изписан и текст „ Който иска да идва”. Най-вероятно, стрелецът подканва и други тийнейджъри да се присъединят към забавата.

 Това не е първият абсурден случай на деца, предпочели забранени и опасни начини да разпускат. Само пред седмица TrafficNews  ви показахме, как момиче от Пловдив, родено през 2006-а година, се хвали с подвизите си в социалните мрежи. 13-годишната пловдивчанка показва нагледно как се използват наркотици, покрай бутилки с алкохол.  Малолетното момиче набързо употребява три линии с бяла субстанция, а след това показва и задоволството си от действията си. На всичкото отгоре тя е публикувала „геройството“ си също в Инстаграм.

Забавата на 13-годишна пловдивчанка: Алкохол, „бело" и ИнстаграмМалолетното момиче публикува „геройството" си в социалните мрежи