Опасни кабели стърчат от ел.табло до пловдивско училище. Проводниците са скъсани и се намират само на няколко метра от СУ ”Константин Кирил Философ” в Кючука, сигнализира читател на TrafficNews.bg. Той се опасява, че тези открити кабели застрашават живота на пешеходците. 

По думите на пловдивчанина по тротоара, където се намира таблото, всекидневно преминават стотици деца от и за учебното заведение. Металната кутия е обозначена със знак „Опасно напрежение”, което не е празно предупреждение. 

„Дано не стане фатален инцидент. Трябва да се вземат мерки незабавно”,опасява се читателят ни.

Според него таблото стояло в този вид вече няколко дни. Не ясно на кого е въпросното съоръжение, но се надяваме собственикът да  да вземе бързи мерки.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видеа за нередностите в града, както и на тези, които разказват истории за добри и лоши прояви, които ни заобикалят. 

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било събития, нарушения, добрини или интересни случки – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg, пишете ни във фейсбук страницата ни или се обадете на телефон 070010248.