В рубриката ни "Абсурди" вчера ви показахме едно от най- наглите паркирания, които нашите редовни читатели ни изпращат. Джип "Хонда" паркиран напряко на една от най- натоварените улици в центъра - "Капитан Райчо" срещу търговски център "Гранд". Оказа се , че зад волана на сребристия автомобил е била жена. Нейното абсурно паркиране събрало цяла група хора, които извадили телефони и апарати , за да документират постъпката й. Ето и разказът на един от очевидците: 

Прочето статията ви за хондата, паркирана пред "Бизар" и бих искал да я  допълня. Шофиорът на превозното средство бе руса жена на около 30-35години. Колата беше паркирана перпендикулярно на улицата, жената излезе и отиде в близкото кафете за около 10 минути, но беше забравила да дръпне ръчната спирачка или да сложи колата на скорост.След известно време колата просто поддаде на наклона на улицата удари стълба и червения автомобил, паркиран зад нея. Не след дълго шофьорът на червеният автомобил дойде, огледа колата , направи опит да я премести или просто да види дали наистина колата е паркирана така или е оставена на празен ход и си тръгна. След малко дойде жената и си тръгна с хондата. За известно време колата беше обект на снимки и подигравки относно "грешното паркирване" и затрудняваше движението по улицата." ни пише г-н Тошев. 

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

TrafficNews.bg