Два дни зверска тапа мъчи водачите в Пловдив. Километрична колона от сутринта се изви на булевард „Цар Борис Трети Обединител”.  В час пик ситуацията вече ескалира. От кръговото на Веселото село до Патологична бременност пътят бе блокиран. Причината -затворен участък заради ВиК авария по най-натовареното трасе в града.

Нервите на шофьорите просто в един момент не издържаха. За такъв пример сигнализира пловдивчанка в групата I see you KAT.

Джип направил обратен завой след края на мантинелата преди Тунела. Случката се разиграла в посока Тримонциум. Водачът просто е пуснал мигача и се е шмугнал в обратната посока, която не е натоварена, а напротив. В момента на маневрата нито една кола не се е движела по отсечката. И слава Богу.

Хората в интернет пространството за първи път подкрепиха подобни безумни действия. По думите им, за да се премине трасето, би отнело повече от час. Оказа се обаче, че не само джипът е нарушил правилата. И други водачи са последвали примера и са обърнали след мантинелата.