Докато спортисти от цял свят се борят за рекорди на Олимпиадата в Рио, шофьор от Пловдив се опита сам да запише рекорд по най-много нарушения в центъра на града. И всичко това само, за да посети банка. 

Снимки на нарушителя ни изпрати читател на TrafficNews.bg, възмутен от поведеинето на шофьора. И има защо. Първо на очи се набива начинът, по който е паркирал шофьорът - точно на завоя на улица "Христо Г. Данов" с улица "Скайлер". За да посети банката, той е спрял буквално пред нейния вход, превръщайки се в пречка за всички останали шофьори. 

Но това е само явното нарушение. Друг е въпросът как водачът е стигнал до банката от западната страна. Улица "Христо Г. Данов" е еднопосочна - движението по нея е към Дондуковата градина. Неговата кола обаче е паркирана в посока към Джумаята. Той най-вероятно е дошъл по улица "Антим I", но вместо да се съобрази с намиращия се там знак за задължителен завой наляво, той отново е нарушил закона и е свил надясно по "Христо Г. Данов", за да стигне до своето уникално място за паркиране.

Без съмнение един от рекордьорите сред наглеците, но медали за нарушения не се дават. Пишат се актове.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg