Агресия и насочено оръжие срещу шофьор - на това са станали свидетели  пловдивчани, които са пътували по един от най-оживените  булеварди в града под тепетата днес сутринта. Стресиран читател на TrafficNews сигнализира до медията ни и изпрати видеозапис, на който се вижда абсурдната случка. Той призовава полицията за съдействие в установяването на извършителя.

Парадоксалното е, че ситуацията се е разиграла на метри от районно управление, а шофьорът се е качил в джипа си след това  е отпрашил без никакъв проблем.

По думи на очевидци, малко преди мъжът да насочи пистолета си и да удари няколко пъти друг участник в движението , е имало гонка по целия бул. „6-ти септември”. Агресивният шофьор на джип "Лексус" със софийска регистрация- CВ2465НВ е преследвал малката пловдивска кола и е размахвал оръжието  през прозореца, заплашвайки другия водач да спре.

Шофьорът на пловдивската кола се опитал да направи обратен завой и да избегне преследвача си, но без успех. Водачът на лексуса го е засякъл и спрял целия трафик, след това е слязъл от автомобила си с оръжие в ръка, доближил се до пловдивската кола и започнал агресивно да удря  шофьора й и да заплашва с оръжието.  След  тази ситуация, виновникът се качил в автомобила си, сякаш нищо не се е случило, а пловдивското возило продължило по булеварда.

Много от шофьорите, станали свидетели на тази картина, са абсолютно възмутени и изплашени от действията на мъжа. Към момента не е ясно какъв е видът на оръжието и дали то е законно. Медията ни строго осъжда такъв вид прояви и се надява пловдивската полиция да се самосезира и по-бързо шофьорът да бъде установен и наказан.