Двама луди - млади, вманиачени по лотарийни талони, изрично помолили гостите на сватбата да им подаряват билетчета. Истерията по търкането завладяла влюбените до такава степен, че се надявали все някой от стотиците им гости да им подари джакпота. Младоженците от София решили да не правят списък с предложения за подаръци, който да разпращат до гостите си, нито да ги оставят сами да мислят по темата. Бъдещото семейство посочило в поканите, че не искат пари и вещи, а билети от лотарията. Кой колкото подари.

Двамата едва дочакали края на сватбения ден и започнали да трият талоните. Били получили малко над 400 билета, пише 24 часа. В крайна сметка се оказало, че печалбата им от всички е едва 140 лв. - доста над парите, дадени от гостите за талони.

Тенденцията младоженците да не искат подаръци от типа на кафемелачки и машини за хляб, а да измислят нещо нетрадиционно все повече се разпространява.

Наскоро друга двойка от столицата - Йовилина и Евгени, обявиха на гостите си, че искат книги вместо букети. За необичайното им желание стана ясно от верига книжарници, където младите бяха предоставили списъци, за да не дублират гостите заглавията. Накрая младото семейство се сдоби с над 50 книги, а от тях се повтаряли само 4 заглавия. Най-повтарящата се книга се оказва “Нови 101 отбивки. Пътешествия до малко познати места в България” от Иван Михалев и Елена Цанкова - цели 4 екземпляра.

Те поне запълнили новата библиотека в дома си.

А как пловдивчани сътвориха приказна градинка в квартала си - вижте в новините на ТРАФИК ТВ:

Още новини ТУК

TrafficNews.bg