Шофьор на мерцедес в Пловдив откри иновативен начин да внесе подобрения в лъскавото си возило. За целта той инсталира в багажника на автомобила жив климатик/аудиосистема. Снимки на първия по рода си тунинг ни изпрати читател на TrafficNews.bg, който станал свидетел на невероятната гледка на кръстовището на Чифте баня. На тях се вижда, че шофьорът на мерцедеса е дал ново значение на израза "жива музика".

В отворения багажник на немското возило е настанен мъж, който придържа офис-вентилатор. В краката му пък е разположена и голяма тонколона. Мултифункционалният пътник изглежда оперира и с двете устройства - охлажда задното стъкло на мерцедеса, докато диджейства за радост не само на шофьора, но и на всички участници в движението.

Изглежда, че поради някаква причина за диджеят/климатик не се е намерило място в купето. Там поне вентилаторът щеше да е от по-голяма полза във все още топлото време. Разбира се, нужно е да споменем, че подобно действие е грубо нарушаване на Закона за движение по пътищата и шофьорът би трябва да си понесе последствията си

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите и нелепостите, с които се сблъскват. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения и куриози – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg