Мъртвото 7-годишно момиченце, чийто труп беше открит тази сутрин от майка му, било с тиксо на устата. Това разкриха съседи, цитирани от 24rodopi.com. Припомняме, че трагедията се разиграла тази сутрин в апартамент в жилищен блок в центъра на Момчилград.

Безжизненото тяло на дъщеря си открила майката, която се прибрала от нощна смяна в „Теклас-България“, която фабрика се намира на около 10 км от Момчилград.

На тръгване от апартамента снощи, тя заключила външната врата с едно завъртане на ключа. На сутринта й направило впечатление, че се наложило двойно завъртане на патронника и едва тогава вратата се отворила. Бащата на момиченцето се намира в чужбина. Имала и по-голям брат, но пък той бил в Турция. „Убили са малкото „слънчице“. Така я наричахме. Не можете да си представите колко красиво лице имаше“, разплака се жена от съседен блок.

Разследващите работят по версията за убийство по особено жесток начин.  Тялото е транспортирано в Кърджали за аутопсия. На входно-изходните артерии на Момчилград има засилено полицейско присъствие.