Дъждът създава редица неудобства. Комбинирани с лошото оттичане на водата в някои улици на Пловдив и влечението на някои шофьори да паркират по тротоарите в града, тези неудобства се умножават неколкратно. С това се е сблъскала и жена от Пловдив. 

Тя изпрати снимка на TrafficNews.bg, която е направила на улица "Беласица" в Пловдив, в района зад Военна болница. Жената се е озовала в патова ситуация - не е можела да продължи по улицата заради не едно, а две препятствия. Първо, образувалият се на улицата огромен гьол. И второ, паркираният на тротоара автомобил.

За жената проблемът е бил още по-голям, защото е била и с детето си. И се е сблъскала с неприятния факт, че по някои улици в Пловдив не можеш да минеш. Дали заради запушени шахти, дали заради нагли шофьори, дали заради двете.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg