Като сцена от криминален филм, само че на живо – така коментират очевидци на случката, цитирани от sputnik.bg. Вчера по тъмно красива жена по бански е пристигнала с джипа си в заложна къща до варненската автогара. Не след дълго се е разразил скандал между нея и касиера на търговския обект.

Не се е чувало за какво точно се карат, тъй като музиката в автомобила е била много силна. Детенцето на жената, на около годинка, е било в колата, държано на силната музика.

След като двамата спорещи не стигат до консенсус, жената се качва в джипа си и започва да блъска заложната къща. Няколко пъти е забила автомобила си в обекта, докато го разруши. В тази „битка“ и тя търпи поражение – предното стъкло на джипа и също е разбито. Тези действия тя е предприела, докато детенцето й, на около годинка, се е намирало в автомобила.

Доволна от свършеното,  тя напуска местопроизшествието, блъскайки се в паркирана наоколо кола.

Известно време след случката, жената, за която се твърди, че се казва Ати, е спряна от полицейски служители, с които тя отново е стигнала до скандал.

Говорителката на ОДМВР-Варна Ивана Милева съобщи, че извършителката е задържана за 24 часа на ул. „Тодор Влайков“, а в момента се изясняват мотивите за постъпката й. След задържането, детенцето е предадено на другия родител.

Снимка: sputnik.bg

Още новини ТУК

TrafficNews.bg