Душко Арабаджиев, познат и като "Краля на клошарите", прекара днешния неделен ден в ровене из отломките на някогашния си дом. Теренът, който Душко обитаваше, бе разчистен от машини още в петък, тъй като там ще бъдат обособени нови паркоместа. От тогава насам никой не е идвал на мястото, раказа самият Крал на клошарите пред репортер на TrafficNews.bg.

"Това е геноцид над мен!", заяви Душко. "Някога и аз съм работил за държавата, но никога не съм правил нещо толкова мръсно на някого. Ако можех, сега щях да падна и да умра", каза мъжът. Подобни заплахи не са новост - преди няколко месеца той се заля с бензин и мислеше да се запали.

Днес Душко е ровил из отломките в търсене на нещо от погребаното си имущество. Той обитаваше общински терен на булевард "Васил Априлов". Мъжът многократно бе предупреждаван, че трябва да се изнесе от мястото. Било му е предлагано да бъде настанен в приют, но той е отказвал неведнъж. Така, въпреки всичко, до последния момент и идването на багерите Душко все още е бил в "двореца" си.

Още в петък Арабаджиев се закани новото му място за живеене да е палатка, опъната пред кметството на район Централен.

Вижте какво каза пред камерата на ТРАФИК ТВ Душко в деня на бутането на неговия "дворец":

Още от ТРАФИК ТВ гледайте ТУК

TrafficNews.bg