Автомобили окупираха тротоара на натоварена улица в Пловдив, превръщайки го в паркинг. Това сигнализира читател на TrafficNews.bg, който ежедневно се натъква на гледката в квартал "Коматево". По думите му, возилата създават сериозни предпоставки за инциденти, тъй като ограничават видимостта към "Коматевско шосе". 
 
Самият той се разминал на косъм от катастрофа вчера сутринта, докато се опитвал да се включи в движението по входно-изходната артерия на града. Заради паркиралите возила покрай намиращия се в близост магазин обаче, извършването на ляв завой било почти невъзможно.
 
"За малко една кола да ме отнесе - по моя вина, разбира се! Показвам се още и още, докато видя отляво дали идва кола", описва ситуацията шофьорът. Изневиделица пред него изскача автомобил, с който се разминава на сантиметри. 
 
"Винаги коматевци са твърдяли, че са част от Пловдив, но кога ще започнат да паркират като граждани. Полицаи не минават ли да глобяват? Коматево над закона ли е?", обръща се към своите съграждани водачът.