Шофьорите по пловдивските булеварди днес бяха сюрпризирани не от някой нарушител, спрял автомобил, катастрофа или неработещи светофари... а от неидентифициран кашонен обект, ходещ на четири крака по техния терен - пътя.

Абсурдът е осъществен от двама души, нахлузили огромен кашон на главите си, стигащ чак до кръста на двамата индивиди, от които се виждат само крака. Чешитите дори не се придържат към на теория безопасните тротоарни площи, а най необезпокоявано пресичат кръстовища на големи булеварди. След тях пък припка куче, което е не по-малко запленено от атракцията, отколкото шофьори и останалите пешеходци, лишени от кашон. 

Камикадзетата са запечатани да преминават по пешеходна пътека на светофарите на булевард "Дунав" и Карловско шосе, като трасето е традиционно едно от най-натоварените в района, а и в целия Пловдив. 

Наблюдателен шофьор обаче е съзрял дупките, които нашите герои са си изобретили за наблюдателница, измежду кашонните стени. 

Очарователен начин да събереш всички погледи... или пък една постъпка на двама другари напечени от слънцето в пряк и преносен смисъл? Оставаме на вас да прецените.