Когато става дума за задоволяване на сексуалните фантазии, човешката фантазия няма граници. Изобретението, на което се е натъкнал пловдивчанин в парк Лаута, вероятно няма да може да бъде представено на Международното изложение на порноиндустрията в Лас Вегас, но за сметка на това скандализира хората, които се разхождат в района. 

"Разхождах кучето си в югоизточния край на Лаута, по една от малките алеи. Чух някакви стонове и видях млад мъж, който извършваше странни движения край дървото. Кучето го подгони, а той побягна със свалени панталони" разказа очевидецът. Той също го подгонил, но беглецът успял да се облече в движение и изчезнал между дърветата. 

"Подгоних го, защото описанието на този човек отговоряше на описанието на ексхибициониста, който от седмица плаши жените в парка" твърди свидетелят. Сексманиякът избира часове, в които  няма много хора в гората и дебне дами, които спортуват или разхождат домашните си любимци. Въпреки че температурите все още са далеч от тези, подходящи за плаж, той се събличал чисто гол и изскачал от храстите. 

"Висок е около 1,80. Висок, слаб, мургав мъж. Изскача от храстите и маструбира.  Очевидно целта му е да види реакцията на жената, защото това го възбужда", разказва млада пловдичанка, която вече два пъти се е натъквала на извратеняка. 

Преди две години мъж с идентично описание отново тероризираше дамите в парка. 

Преди години Лаута бе любимото място на градските ексхибиционисти. Впоследствие част от алеите бяха осветени, а паркът е включен в обходите на патрулите на Общинска охрана. Въпреки това обаче сексманиаците явно отново се завръщат.