Невероятен екшън се разигра в центъра на София преди минути. Млад столичанин се отърва на косъм от кървава саморазправа, подгонен от службено лице от американската верига за хранене "Доминос". Доставчикът на пици изскочи посред бял ден с огромна щанга в ръка да бие младежа и само намесата на съвестни очевидци го спаси от сериозен бой.

"Ще те размажа! Ти кой ще псуваш, бе! Ела ми тука, келеш", крещеше бесен пицарят на "Доминос", гонейки ожесточено столичанина. Оказа се, че разносвачът иска да мъсти на опонента си, само защото му е направил забележка, че паркира на непозволено място.

Служителят на американската компания най-нагло запушил входа на жилищна кооперация в пряка на ул. "Иван Асен" в близост до Румънското посолство. От сградата обаче веднага излязъл прилично облечен младеж, работещ в офиса отпред и го помолил да премести колата, още повече че наоколо имало достатъчно свободни паркоместа. Разносвачът на пици обаче го пратил да си гледа работата и най-нагло заявил, че ако иска ще спре и във входа. Въпреки че е мъж на солидна възраст и би следвало да има поне някакво, ако не добро възпитание, той се изрепчил като хамалин. Младежът също не му останал длъжен и го напсувал, откъдето започнала и разправията.

"Момчето го напсува и му бутна леко кутиите с пицата, от което онзи от "Доминос" направо откачи. Остави пиците, отвори вратата на колата и след точно минута изскочи пред момчето с някакво огромно желязо в ръка, нещо като бухалка или щанга. Този от офиса по чудо се опази от един удар в главата и хукна да бяга, докато другият му се заканваше да го размаже", разказват очевидци.

По думите им ако не се били намесили, разправията щяла да завърши с много кръв, защото разносвачът на "Доминос" замахвал с все сила да удари момчето, тичайки по петите му. Наоколо за нула време се събрала тълпа и така успели да предотвратят мелето. Повечето очевидци били на страната на младежа, който с право направил забележка на разносвача.

"Този моментално трябва да бъде уволнен, а "Доминос" да дадат обяснения какви хора назначават. Как може служител на голяма компания да си носи бухалка в колата и да скача да размазва хората все едно е някакъв рецидивист", възмутени бяха очевидци на скандала. Други пък не пропуснаха да отбележат, че напоследък пицарите станали по-нагли шофьори и от тези на маршрутните таксита и правели куп нарушения на пътя.  

Снимки и източник: Пик

Още новини ТУК

TrafficNews.bg