Шофьор на джип реши, че пешеходна пътека е най-подходящото място за паркиране на тежката машина. Снимки на неговото изкусно паркиране ни изпрати читател на TrafficNews.bg.

Снимките са направени в "Смирненски". Водачът, изглежда, много е бързал да остави возилото някъде. Вместо да намери прилично паркомясто, просто е оставил джипа си веднага след завой, и то блокирайки почти цялата пешеходна пътека. Ако беше паркирал още малко по-назад, и задницата на возилото щеше да се озове на булевард "Пещерско шосе".

Но почакайте - това не е всичко! Джипът не е единственият нарушител на улицата. Всички шофьори, паркирали по нея, са такива, защото знак ясно показва, че спирането за престой и паркирането е забранено. Ама кой да види... Или като види, кой да го спази?

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg