Доставчик на хранителни стоки системно нарушава правилата за движение и създава предпоставки за катастрофа в Кършияка. TrafficNews.bg вече публикува снимки, които показват как въпросният шофьор демонстрира пълно неглижиране на всички останали участници в движението. При зареждане на магазин на ъгъла между улиците „Сава Муткуров”, „Луда Яна” и „Въча”, той спира върху тротоара или в зоната на кръстовището като по този начин ограничава видимостта на останалите водачи, които правят  пресичат кръстовището. 

Вчера преди обед белият микробус отново бе засечен пред магазина, като задната част на буса бе изцяло в зоната на кръстовището. Освен, че изобщо не реагирал на направената забележка от възмутен гражданин, нарушителят изнаглял допълнително и го поканил да си направят селфи, вместо да снима буса му. 

Въпросният шофьор очевидно е ярък представител на онази група българи, които системно псуват държавата и липсата на закони, но в същото време живеят така, сякаш действащите норми не се отнасят за тях самите. Разбира се, в такива случаи имат думата институциите, които могат да санкционират виновният водач, така че ще оставим последната дума на тях.