Непочистени контейнери за смет и непоносима воня на булевард в Пловдив. За това ни сигнализира читател на TrafficNews.bg. Той ни изпрати снимки от "екстериора" в квартал Кючук Париж в Пловдив. "Това не е само от днес, а плащаме данъци, за да живеем между боклуците!", разказва читателят ни. Снимките са направени на булевард "Македония" на кръстовището със улица "Скопие".

"Обяснение нямам. Това е работа на общината. Моето обяснение е данъкът, който плащам за това!", разказва мъжът. Той обяснява, че не мисли, че боклукът е непочистен заради това, че снимките са правени в почивен ден - неделя. "Този боклук стои от 4 дни така. Не можем да си отворим прозорците, мирише много силно", допълва той.

"Дано да има съвестни власти, които да се зарамят чрез вашата публикация. И хората, които плащаме, за да живеем в чистота, да видят къде им отиват парите", завършва той.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg