Евродепутатът Николай Бареков си изпусна нервите в предаване на bTV с водещата Жени Марчева. Бившият телевизионер се разгневи, след като журналистката го накара да преведе едно изречение от британското издание The Times, и демонстративно напусна студиото на bTV.

Предисторията - тази седмица Николай Бареков публикува в социалната мрежа снимки, на които позира с The Times и The New York Times, показвайки какво е отношението му към скандала, който сътвори лидерът на ДСБ Радан Кънев с изказването си за „бай х*у”.

Именно по този повод Марчева го помоли да прочете няколко изречения от The New York Times. Молбата й обаче определено не се хареса на евродепутата и той скочи на крака.
 
„Занимавате се с такива неща, въпреки че държавата е пълен батак! Няма да участвам в тази провокация. Ще оставя хората да се наслаждават на хубавите ти баджаци и ще си тръгна”, каза Бареков, след  което напусна студиото.

"Моля, какво? Какво казахте? - Жени Марчева буквално загуби дар слово, след което заяви, че това, което направи Николай Бареков, е изключително грозно, особено коментарът му за нейните "баджаци".

Trafficnews.bg