Мъж с опел заля с кафе млада дама на влизане в Пловдив. Нелепата ситуация между двата автомобила започва малко преди 15:00 часа днес, когато въпросният господин предприема забранено и опасно изпреварване и засича колата, в която е пътувала дамата. За да предотврати вероятността от възникване на катастрофа, шофьорът от въпросната кола  подал звуков сигнал, като натиснала клаксона. По думи на момичето, което е била в колата ситуацията се разминава на косъм от инцидент.

Малко след това на първия светофар на бул. “Васил Априлов„ мъжът си сваля прозореца и започва да отправя нецензурни слова и да показва неприлични знаци.

Но грубото поведение на мъжа не приключва дотук, той хвърля чаша пълна с кафе по другата кола. За нещастие на дамата прозореца й е бил отворен и кафето я залива цялата.

След случката тя е заснела автомобила на агресивния нападател и призовава всички граждани да са по-внимателни на пътя и да се пазят от изнервени шофьори.

„Съветвам всички граждани да се пазят от нервни хора, като този по пътя ,защото това е най-малкото, което можеше да се случи”, каза възмутено жената.