Млада майка на две прекрасни момчета се бори за своя живот! Илияна, жената с най-заразителната усмивка, има нужда от подкрепата на сърцати и добри хора. Нейни близки изпратиха зов за помощ до TrafficNews.bg. Ето историята на Илияна:

Вече четвърта година Илияна се бори със злокачествено заболяване. След прекарани 2 операции, лъчетерапии и 6 курса химиотерапия, през юни месец тази година се появяват разсейки в 5-ти прешлен и лимфните възли. Налага се поставяне на нефростома, за да се спаси левият бъбрек. Последват още 1 курс лъчетерапия и 6 курса химиотерапия.

Вследствие на разсейките половината й прешлен вече го няма. Илияна ходи изключително трудно, изпитва силни болки заради оголени нерви и разсейки в костите и костния мозък. Вече и най-силните обезболяващи не оказват ефект. Единствената надежда е операция за възстановяването на липсващия прешлен и отстраняване на злокачественото образование пред него.

Две болници, едната в Истанбул, а другата в Солун, разглеждат документите и епикризите на Илияна. Очаква се становище и оферта за прегледите и лечението, като все още не е уточнена необходимата сума.

Илияна е талантлива художничка и творец, с диплома за Майстор на художествена обработка на дърво. През последните тежки години от заболяването й, със съпруга Любомир са издържали семейството си и нейното лечение, творейки красота с прекрасно изработените дървени фигури, картички и магнити. За да се лекува обаче Илияна в чужбина, парите им са недостатъчни.

За съжаление лечението й в България не дава резултат. Лекарите отказват да направят операция, която да облекчи състоянието й. Близките на младата жена призовават всички за помощ, за да започне лечение там, където такова е възможно. Не се знае обаче то колко дълго ще продължи и колко средства общо ще са нужни.

Всички деца заслужават да имат майка, която да им бъде опора в живота, която да ги обича и закриля. Всяка майка трябва да живее, да отгледа рожбите си. Всеки съпруг заслужава жена, която да го дарява с любов и нежност.

А на нас ни остава единствено да помогнем на това прекрасно семейство - кой с каквото може. Нека бъдем добри!

Дарителска сметка: Централна кооперативна банка
BIC: CECBBGSF
IBAN: BG56 CECB 9790 1061 8735 01
Титуляр: Илияна Георгиева

Paypal iliyanahelp@abv.bg