Изпотрошена спирка, разбит тротоар и улично куче приветстват пловдивчани на спирката на Сточна гара. Пояснението е нужно за хората, които са си помислили, че снимките са направени в някоя страна от Третия свят. Не, не са! Снимани са в центъра на Пловдив. За ужасния пейзаж са виновни и пловдивчани, и Община.

От една страна, новата спирка е изпотрошена, очевидно от хулигани, които са решили, че така ще си разнообразят ежедневието. С това „забавление” обаче може някой сериозно да пострада. Изпотрошените стъкла на спирката висят застрашително и могат да наранят някой от преминаващите.

От друга страна, вина има и Общината - първо, защото спирката е в това състояние вече втори ден, и второ, защото тротоарът е разбит вече половин година. Припомняме ви, че вече сме сигнализирали, че за този проблем в целия град. Новите спирки са поставени върху изпочупени плочки и все още не се намира кой да ги поднови. А уличното куче, което се разхожда наоколо, и заспалото коте на пейката са за фон… на Европейската столица на културата.

Абсурдно: Тротоарите около новите спирки в Пловдив като след бомбардировка ВИДЕО

Спирките в центъра на Пловдив като археологически обекти! Пълна неяснота около „реставрацията” им ВИДЕО


ТNS.bg