Син на пловдивски бизнесмен преби жена посред бял ден на улица в Кършияка, научи TrafficNews.bg. 

Заради спор на пътя Петко Ангелов, който е един от наследниците на компанията производител на млечни продукти „Елит 95“, е започнал да налага жената, която едвам успяла да избяга. Тя отишла на преглед в болница, като си е изкарала медицинско, а след това и в Трето РУ, за да пусне жалба.

Историята звучи като сюжет от мутренските времена.  Жена пътувала с автомобила си в Кършияка,  като в един момент спряла, тъй като пред нея имало такси на пътя. Водачът на жълтата кола си говорил през прозореца с млад мъж, който бил в джип БМВ.

Жената изчакала известно време, но тъй като те продължавали да си говорят, тя подала сигнал с клаксона си. Младежът обаче я изгледал пренебрежително и й показал среден пръст. Пловдивчанката се афектирала от жеста, излязла от колата и потърсила сметка защо младежът й показва среден пръст, а той продължил да я обижда, наричайки я с различни епитети и квалификации.

Спорът между двамата продължил, като в един момент Петко слязъл и ударил юмрук в лицето на жената, а след това продължил с шутове в ребрата и краката. Жената избягала и отишла в болница, а след това и в полицията.

Малко по-късно дъщерята на жената установява кой е агресорът и му звъни по телефона, като той отричал да е бил нанесъл побой, казвайки: „Само я бутнах и леко ритнах. Ако й бях ударил юмрук, нямаше да може да стане!“, казал синът на бизнесмена

Очаквайте продължение!

Медията ни е готова да предостави на читателите си и версията на Петко Ангелов, ако той желае да я разкаже. Той може да го направи на контактите, изписани в сайта ни TrafficNews.bg.