За още една жертва на леда научи TNS.bg. Ученик от училище "Душо Хаджидеков" е паднал и си е счупил китката, разказаха родители. Тротоарите около елитното школо не са почистени и са като ледени пързалки с големи бабуни по тях. 

Малчуганът е от началните класове и е бил в междучасие, когато се хлъзга и пада. Детето е отведено в болница, където бива гипсирано. 

Вчера възрастен мъж пада пред супермаркет. На 25-тата минута пристигна екип на Спешна помощ, който качи раненият човек в линейката и го откара в УМБАЛ "Свети Георги"с тежка рана в областта на главата. За малко да се наложи да се вика втора линейка, защото дежурният лекар също падна, докато помагаше носилката да бъде качена в линейката.

Само вчера 26 души са получили тежки фрактури след падания в поледиците, на които са им извършени ортопедични операции. Става въпрос за изключително тежки травми. Повечето от пациентите са със счупени бедра и подбедрици, обясни ръководителят на спешна ортопедия, д-р Румен Бацелов. Пострадалите са хора от различна възраст.


Още новини ТУК

TNS.bg