Автомобил застраши участниците в движението с луда и незаконна маневра на Коматевско шосе, сигнализира читател на TNS.bg

"Кола тип баничарка обърна посоката си на движение в средата на булеварда и започна да се движи в насрещното. Точно преди светофарите на „Никола Вапцаров” шофьорът наби спирачки и започна маневрите с цел да обръща, след което запраши срещу колите и се качи на отбивката, която явно е пропуснал", обяснява читателят ни.

На снимките, които ни изпрати нашият читател се вижда, че другите превозни средства са спрели, а някои шофьори и техните спътници се канят да слизат, явно за да се саморазправят с наглия шофьор.

Този път до бой не се стигна, но с лудата си маневра шофьорът на баничарката застрашава сериозно другите участници в движението.  

TNS.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини от Пловдив и региона гледайте в емисията на TNS TV:


Още новини ТУК

TNS.bg