В света хората през 2022 г. са гледали най-много хентай тематика, но не и в България. Оказва се, че българите най-много си падат по дупета. Поне това сочат данните от търсенията на българите в 18+ сайта.

Интересното е, че с германците споделяме не само общо политическо минало и настояще, но и в сексуалните предпочитания си приличаме. Немците също са гледали такъв тип видеа. С турците също си приличаме доста, защото и те са гледали предимно забавления с дупе.

Хейнтай и лесбийки, това е другата категория, която европейците много харесват във филмите за възрастни. Средната продължителност на посещението вече е 9 минути и 54 секунди.  Първенци са в Египет, които прекарвали по близо 11 мин. в сайтовете за възрастни.

Категорията "риалити секс" се оказва с голям ръст в общите данни за годината в порно търсенията. Украйна е сред първенците по търсения на порно именно във въпросната категория. Сексът на открито и груповият секс също бележат ръст през 2022 г. Популярността на 18+ клипчетата с "момиче-геймър" се е увеличила с 813 процента, но за пределите на САЩ. У нас гейминг феновете явно не се интересуват от тази индустрия.

Най-популярната порнозвезда е Абела Дейнджър, която измести от първото място миналогодишната победителка Лана Роудс. 

Мъжете пък предпочитат да гледат порно с азиатки, цветнокожи, в зряла възраст и milf-ки. Жените търсят най-много видеа с лесбийки, азиатци, тройки и цветнокожи. Интересен факт е, че жените не търсят мъже с големи пениси, като тази категория е в дъното от предпочитанията им.

Различните поколения си падат по определен тип 18+ филми. Преди време се появи информация, че GenZ са поколението, което прави най-малко секс, но пък се оказва, че през 2022 г., хората между 18-24 години са увеличили гледането на порно съдържание. Те обаче си падат най-много по тройките, cosplay и анимирано порно.