Независимо дали сте почитатели на садо-мазото или оргиите, гледането на порно няма да ви е от ползва за сексуалния опит и преживявания. Филмите за възрастни понякога изглеждат забавни с палавите БДСМ сцени и изобилието от готови на всичко фермерки-красавици, но в действителност могат да влошат креватните изпълнения на обикновените хора, тъй като им насаждат нереалистични представи. Порното хвърля в заблуда дори възрастните, какво остава за армията от разгорещени тийнейджъри, за които достъпът до филми и клипове с подобно съдържание е само на един бутон разстояние. 

Всеки е готов за секс, винаги

Ако сте на планетата Порно, няма значение дали сте в офиса или в обществения транспорт - всички винаги са готови да се отдадат на сладострастие. Ако повярват на това, младите мъже на планетата Земя ще бъдат много разочарования първия път, когато контрольорката в автобуса не им предложи "ръчно обслужване".

Никой никога не носи бельо

Ако се вярна на порното, под дънките мъжете обезателно са по мъжество, а ако жените изобщо си правят труда да слагат бельо, то обикновено е подобие на прашки от конец за зъби. Експертите коментират, че ако планетата Порно беше реално място, бизнесът на "Марк и Спенсър" щеше да е обречен. Всички приличат на Барби и Кен.

Планетата Порно обикновено е лишена от косми, целулит, естествени гърди, тресящи се меса, и изобилства от плоски кореми и стегнати мускули. Реално ли е това?, питат експертите.

Всички мъже са горди собственици на "трети крак"

Всички пениси на планетата Порно трябва да са с приблизителна големина, достатъчна да запълни гардероб. На планетата Земя средният размер на мъжкия полов орган в ерекция е между 13 и 15 сантиметра, които са напълно достатъчни, за да задоволят повечето жени. Прелюдията към секса е отживелица

Ако загледате стари порно филми, ще откриете зачатък на сюжетна линия или бегъл опит за емоционално съблазняване, преди героите да "се награбят". Този развой на сексуалните събития не съществува на днешната планета Порно. На нея оралният секс идва преди ръкостискането, пълната пенетрация - преди въздушната целувка, а аналният секс - преди героите да споделят имената си.

Никой не използва презервативи

Звездите на порно филмите преминават през щателни прегледи за предавани по полов път болести. Това е причината в тези филми рядко да се появяват презервативи. Според експертите това е жалко, защото ако има нещо, което неопитните младежи биха могли да научат от планета Порно, това е как да поставят кондом, без да изглеждат смущаващо непохватни.

Аналният секс е очакван завършек

В реалния свят не всички дами са почитателки на този вид секс и няма да повярват, ако мъжът им сподели, че просто се е "подхлъзнал". Извън планетата Порно практикуването на анален секс изисква предварително обсъждане (и вероятно голямо количество лубрикант). В крайна сметка, отбелязват експертите, има много други начини, по които партньорите да си доставят удоволствие, без да "копаят" там, където не грее Слънцето.