Секс туризмът – винаги го е имало и ще го има! Макар да не го виждаме обявен в офертите на туристическите фирми, знаем, че голяма част от туристите пътуват в чужбина именно с тази цел. 

Всички знаем кои са най-горещите секс дестинации по света, но кои са най-евтините? 

1. Банкок, Тайланд 

Макар, че напоследък Тайланд се опитва да изтрие имиджа на дестинация за секс туризъм, Банкок все още се слави като световната столица на сексуалните развлечения. В Банкок можете да опитате какво ли не и то на неприлично ниски цени! Апетитните тайландски жрици на любовта, които се срещат почти на всеки ъгъл ще направят всичко възможно, за да сбъднат и най-смелите ви еротичните фантазии.  Тайланд е известен и със своите майсторки на масажа – в някои „специални” масажни салони е истинска атракция т.нар. „body to body” масаж или разтриване тяло в тяло, по време на който чисто гола азиатска красавица ляга върху бленуващия за масажи турист и го масажира с гърдите си. После масажът продължава с други еротични и запомнящи се удоволствия...

2. Хавана, Куба

В Куба винаги бушуват горещи страсти, а във въздуха се носи много еротика. Сексът сякаш е в кръвта на кубинците. Не случайно наричат Куба „островът за секс без ограничение”. Една кубинска любовна авантюра в екзотичната и бедна страна няма да ви струва нищо. Това е така, защото най-древната професия тук е забранена и тези, които правят секс срещу заплащане подлежат на наказания. Затова местните са готови да ви приемат в обятията си и то безплатно. Напоследък Куба все повече се превръща в магнит не само за мъжете, които мечтаят за разкрепостените кубинки.  Тук идват и много представителки на нежния пол, за да опитат от жадните ласки на ненаситните латиноамерикански любовници.

3. Анталия, Турция

През последните десетилетия, Анталия гордо носи титлата на секс столицата на Турция - прекрасно място за почивка за тези дами, които искат да се пекат под жаркото слънце в обятията на страстен местен „мачо”. Освен, че са добри в леглото, турците са известни с това, че могат да „свалят звезди”, а точно това привлича голяма част от дамите. Освен сексуални удоволствия, те получават като бонус ухажване, комплименти и романтични разходки. Достатъчно е само туристките да им се усмихнат и това ще бъде за знак, че са готови да получат всичко.  

4. Хургада, Египет 

Отново една привлекателна секс дестинация за зажаднелите за любов туристки. Тук дамите получават онова, за което са дошли, независимо от възрастта им и от това как изглеждат. Месните мъже правят всичко възможно да се харесат на чужденките, защото колкото по-доволни остават те, толкова е по-голяма е вероятността да се върнат. И те като турците ги даряват с нежност и приятни комплименти, за да направят ваканцията им незабравима. Някои хотелиери дори поущряват финансово служителите си ако се впуснат в любовна авантюра с гостенки на хотела. 

5. Прага, Чехия

Може да ви звучи странно, но Прага заслужено попада в класацията с най-евтините секс дестинации. Тук най-древната професия не е легална, но отдавна е една от най-доходоносните сфери в страната. Ако търсите платена любов, отидете в центъра на чешката столица. Там на Староместския и Вацлавския площад или пък на Карловия мост можете да изберете измежду стотици нощни пеперуди, пристигнали от цял свят, за да ви дарят с горещи и незабравими ласки.  Ако искате да опитате от секса с чехкиня, можете да си поръчате жрица на любовта по телефона или да посетите някой от местните бордеи. В Прага има над 70 публични домове, в които изкусителни момичета с радост ще удовлетворят еротичните ви желания.  


Вижте къде студенти ще се отдадат на секс туризъм тази година!

TrafficNews.bg