Пламен Димов не успя да направи кариера в доскорошния си отбор Левски, но пък за сметка на това може да се похвали с успехи в интимен план.

Натиреният от "Герена" футболист облече екипа на Кайсар и набързо стана известен в Казахстан, но не заради уменията си на терена, а заради горещата си приятелка. Както е известно, Пацо се фука с любовното си завоевания Благовеста Цакова, известна като Бонбонова. За плеймейтката още преди време се шушукаше, че е в тефтера й фигурират имената на цял отбор футболисти.

Преди да се премести в кревата на Димов, сексфурията поддържаше формата на съотборника му Цецо Генков. Тя е свързвана още с Благо Георгиев, Ивелин Попов, Мартин Камбуров, Иван Караджов, Иван Иванов и Ники Михайлов.
Самата тя се беше изцепила преди години, че е "минала всички национали" и иска от бившия национален селекционер Лотар Матеус да извика някой нов, за да провери възможностите му.

Казахстанското издание vesti.kz пусна пространен материал за Бонбончето, богато илюстриран с нейни опияняващи снимки.
Феновете на Кайсар пък били готови да простят всякакви гафове на Пацо в мачовете на отбора, стига на трибуните редовно да присъства сексапилната брюнетка.

Преди една година пък се заговори, че Бонбончето работи сериозно по трансфер на любимия си в Германия, където е добре известна. Тя лъсна в германското издание "Плейбой" през 2013 година.

TrafficNews.bg