Има много жени, които тичат към мъже, за които майките им винаги са ги предупреждавали да не припарват.

Въпреки това любопитството и природата на тези момичета надделява и ги подтиква да се срещат с момчета, които носят само проблеми. Благодарение на научните изследвания сега знаем защо това се случва и защо добрите момичета избират да се срещат с мъже, които лесно могат да ги вкарат в неприятности.

Характеристики на „лошото момче“

Момичетата обичат мъже със самочувствие

Тези нечестиви момчета не биха имали силата да привличат момичета, ако нивото им на доверие в самите тях беше ниско. Въпросът е, че увереността, която притежават, е толкова висока, че прелива от избора на приятели, през автомобила, който карат, храната, която консумират....

Овулацията тласка момичетата към проблемни момчета

Жените си падат по лоши момчета, защото това е в природата им. Когато една жена е в овулация, хормоните й влияят на това когото тя възприема като страхотен материал на баща за бъдещите си деца. Близо до времето на овулация момичетата са привлечени от добре изглеждащи, харизматични и непокорни момчета.

Личността на „лошото момче“ е по-привлекателна

Те просто не се интересуват от нищо. За тях няма книга с правила или закони, които следват. Движат се със собствен ритъм и изглежда, че винаги живеят на ръба. Въпреки че обичат да контролират и се отнасят със страст към собствените си убеждения, те знаят как да се отнасят с дама и да я карат да се чувства доста добре в тяхната компания.

Жените търсят приключенски и забавен дух

Една от характеристиките на „лошото момче“ е любовта към приключенията и вълненията. За жените изглежда, че ако мъжът не живее див живот, това означава, че не е подходящ за тях. Те просто не могат да се наситят на този авантюристичен дух.

Момичетата се чувстват защитени около тях

Жените избират лоши момчета, защото искат мъжка фигура, с която да се чувстват защитени. Повечето жени, които се чувстват уязвими и се страхуват от престъпление, търсят мъж, който може да ги предпази. Силният им физически вид е причината дамите да се чувстват сигурни.

Момичетата избират привлекателни мъже пред добрите

В едно проучване на анкетираните жените им били раздадени профили с описанията и характеристиките на двама различни мъже. Повечето от дамите избрали профила с привлекателни физически черти, докато добродетелите на другия не му спечелили достатъчно овации. Благодарение на това изследване вече е ясно, че красивият външен вид се превръща в съществен фактор при избора на партньор за сериозна връзка.

Те освобождават „лошото момиче“

Психологът д-р Робин Маккей обяснява, че момичетата, които имат скрита вътрешна бунтовническа страна, са лесно привлечени от мъже, които могат да освободят „звяра” у тях. Обикновено при момичетата тази черта е била потисната по време на детството и един от най-лесните начини да извадят всичко това е да започнат да се срещат с непокорен мъж.