Всички ние сме имали сънища, пълни с еротика в даден момент от живота си. Затова си струва да се запитаме какво е значението им.
Мокрите сънища са по-често срещани, отколкото си мислим. Няма значение дали сме в отворена връзка, моногамни или просто необвързани.

За съжаление всичко, свързано със сексуалността, е пълно с митове, които трябва да се развенчаят. Поради тази причина си струва да проучим какво е истинското значение на еротичните сънища.

Някои от тези сънища могат дори да завършат с оргазъм, но повечето хора се събуждат и се чудят какво се е случило. Този сън означава ли, че наистина искаме да правим секс с човека, когото сме видели, докато спим? Отговорът е не, не е задължително.

Това са еротичните сънища, които повечето хора съобщават, че са преживели:

    1. Секс с шефа

Това е един от най-често срещаните сънища и тук не става дума за реално желание да си легнете с шефа. Може би в реалния живот много искате повишение и този сън показва какво сте готови да направите, за да стигнете там, където искате. Сънят със шефа може да символизира, че сте психически подготвени да изпитате нови неща.

Сънуването му също може да изрази качествата, които сте забелязали в тази фигура и колко много ѝ се възхищавате.

    2. Секс с някой от миналото

Ако в края на деня си легнете изтощени, заспите и сънувате, че правите секс с някой от миналото, с когото вероятно дори не сте имали нищо, това може да представлява нещо по-скрито. Помислете какво представлява този човек за вас.

Ако в съня си правите секс със стара любов, която все още не можете да изгоните от сърцето си, може би трябва да отидете на терапия, за да разрешите тази ситуация и да забравите бившия си веднъж завинаги.

    3. Секс със знаменитост

Тези сънища са натоварени с повече символика, тъй като ние не познаваме тези хора, нито имаме някаква идея какъв е техният характер.

    4. Секс с човек, който не е вашият партньор

Това е един от сънищата, който най-много тревожи хората, защото си мислят, че дълбоко в себе си може би искат да изневерят. Истината обаче е, че няма нищо такова.

Не е нужно да изпитвате мъка, тъй като става въпрос за сексуално желание, което не е част от реалността. Ако това е човек, който дори не ви привлича, трябва да се запитате какво означава той за вас.

    5. Секс с някой от същия пол

Ако мислите например, че вашата ориентация е хетеросексуална, но сънувате, че спите с човек от същия пол, тогава трябва да си зададете въпроса дали действително ви привлича този човек.

Също така се замислете за качествата, които притежава, защото могат да подскажат, че всъщност вие му се възхищавате и поради тази причина се появява във вашите сънища.

    6. Секс с най-добрия ви приятел

Този сън, освен че е често срещан, обикновено е и един от най-неприятните. Тук трябва да се запитаме дали реално в този човек няма нещо, което да ни привлича сексуално, за да се появи в нашите еротични сънища.

Истината е, че понякога можем да бъдем привлечени от хора, притежаващи качества, които бихме искали самите ние да имаме. Ето защо еротичните сънища не трябва да се тълкуват буквално, тъй като винаги крият нещо друго.