Питали ли сте се дали е възможно да познаете колко добър е даден мъж в секса, преди всъщност да стигнете дотам?

Отговорът на този въпрос е ДА!

Има редица признаци, които ще ви подскажат какви са уменията му, за да може да забележите червените флагове още в началото и да избегнете неловките моменти.

Орален секс

Оралният секс е не по-малко приятна алтернатива на секса, когато има хора у дома. Преди всичко, защото ни помага да излезем от рутината и да изпитаме нови усещания. Но също така, защото ни позволява да бъдем по-дискретни, тихи и следователно по-уважителни към останалата част на дома. 

Бъдете тихи

Каквато и сексуална практика да планирате да извършвате като двойка, мълчанието е едно от най-важните неща. Не само от уважение към останалите съжителстващи, но защото по този начин ще избегнете да бъдете изненадани, прекъснати или засрамени пред останалите. Следователно, въпреки че понякога е трудно да контролираме звуците на удоволствие, трябва да положим усилия. 

Правилното време

Изборът на време също е важен въпрос. В определени часове от деня активността у дома ще бъде по-голяма и по същата причина през тези периоди е по-вероятно да бъдете прекъснати. Онези часове, в които останалите хора в дома спят, могат да ни осигурят допълнително уединение. Трябва обаче да вземем предвид, че в този момент тишината ще бъде по-голяма и ще трябва да уважаваме съня на другите.

Уверете се, че матракът не шуми

Нашите звуци не са единствените, които могат да смутят останалите. Също така е важно да проверите дали звукът от матрака (и от всеки друг елемент на леглото, като таблата) не нарушава тишината в дома. Ако шумът не може да бъде избегнат, помислете за секс на място, различно от леглото, стига това да е възможно, без да безпокоите другите жители на дома.

Изберете традиционни пози

Рутината е един от основните врагове на секса и поради тази причина е важно да разнообразяваме сексуалните пози, които изпълняваме. Може би обаче би било за предпочитане тази креативност да се запази за моменти на по-голяма интимност. Когато има повече хора у дома, идеалното би било да изберем традиционни позиции, за които със сигурност знаем, че ще ни позволят да запазим дискретност.

Телефонът на беззвучен режим

Заглушаването на мобилния телефон е важна практика, когато искаме да имаме момент на интимност като двойка. Не само когато става въпрос за сексуални отношения, но винаги когато искаме време само за двамата. По този начин ще избегнем разсейването и ще можем напълно да се съсредоточим върху присъствието и компанията на другия. Но, освен това, така ще се уверим, че нито един звук няма да привлече вниманието на останалите жители към нашата спалня или пространството, което сме избрали.