Застреляха полицай със 155 куршума

Показната екзекуция е срещу служител на реда, помогнал при арестуването на сина на Ел Чапо

Свят
08.11.2019 17:40 26990 0
Застреляха полицай със 155 куршума

Елитен полицейски служител, който помага за арестуването на сина на Ел Чапо е застрелян със 155 куршума, при показна екзекуция на паркинг, посред бял ден, съобщава "Мирър", цитиран от news.bg. 30-годишният офицер, идентифициран като Едуардо, е убит извън търговски център в град Кулиакан. Той е помагал при задържането на Овидио Гусман, синът на Ел Чапо, миналия месец.

С червена кола нападателите следва бяла кола до паркинга, след което поне двама стрелят 155 пъти по полицая в бялата кола. Според информацията, жертвата е служител на Националната полиция от 2013 г. и последно е бил в екипа за сигурност на заместник-секретаря за обществена сигурност Карлос Алберто Ернандес Лейва. Не е ясно дали полицаят е бил дежурен по време на нападението, въпреки че според съобщенията той е носил оръжие със себе си.

Секретарят по обществена сигурност Кристобал Кастанеда Камарило и неговият заместник-секретар Ернандес Лейва се появиха на мястото на престъплението същата сутрин, за да контролират разследването. Местните власти разследват инцидента, въпреки че тепърва ще установяват, кой стои зад убийство.

Напишете коментар
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина