Онези, които вярват, че жените над четиридесет години отдавна са преминали прага на младостта и сексуалността, ще останат с отворена уста, виждайки тази красота. На пръв поглед изглежда, че тази дама е на не повече от 25, но всъщност тя вече е на 46 години. Красива, слаба и активна, тя пътува по света и поддържа личен блог за приключенията и впечатленията си. Красавицата има десетки хиляди фенове в Instagram и стотици невероятни снимки от цял ​​свят. Разберете каква е тайната на вечната красота и младостта на пътешественичката от тази публикация.

Една бляскава блондинка от Австралия изглежда зашеметяваща и в нейните 46 години може да мине за 20-годишно момиче.

Даниел Гринтри (Danielle Greentree) е блогър, която твърди, че тялото й е в по-добра форма, отколкото преди две десетилетия, благодарение на пътуванията и "добрите гени".

Даниел Гринтри (Danielle Greentree) е блогър, който твърди, че тялото й е в по-добра форма, отколкото преди две десетилетия, благодарение на пътуванията и

Активната жена от предградието Кирибили, близо до Сидни, започва да води блог за пътуване преди три години и скоро се превърна в истинска сензация в Instagram.

Активна жена от предградието Кирибили, близо до Сидни, започна блог за пътуване преди три години и скоро се превърна в истинска сензация в Instagram.

Тя започва да излъчва своите пътувания онлайн, от момента, в който отиде на Малдивите със съпруга си.

Тя започна да излъчва своите пътувания онлайн, откакто отиде на Малдивите със съпругата си.

Нейните невероятни снимки привлякоха вниманието на много потребители на социалната мрежа и броят на абонатите на блога за красота „Travel A Little Luxe“ се е увеличил до 90 000. Много от тях не могат да повярват в реалната възраст на австралийката.

Нейните невероятни снимки привлече вниманието на много потребители на социалната мрежа и броят на абонатите на блога за красота „Travel A Little Luxe“ се е увеличил до 90 000. Много от тях не могат да вярват в реалната възраст на австралийците.

Даниел редовно публикува невероятно красиви снимки с тюркоазена вода и шикозни хотели, които удивляват абонатите - точно както тънката й фигура и младежкият й поглед...

Даниел редовно публикува невероятно красиви снимки с тюркоазена вода и шикозни хотели, които удивляват абонатите точно като тънка фигура и поглед на млада жена.

Блогърката казва, че външността й привлича вниманието на много потребители на Instagram, които са изненадани от формата й за 46-годишна жена.

Блогърът казва, че външността й привлича вниманието на много потребители на Instagram, които са изненадани от формата на 46-годишна жена.

Феновете се възхищават на красотата на снимки от слънчеви екзотични места, които Даниел публикува...

Феновете се възхищават на красотата на снимки на слънчеви екзотични места, които Даниел публикува и й дава комплименти.

Някои абонати питат каква е тайната на такава зашеметяваща форма на пътешественичката, каква диета съблюдава и как тренира.

Някои абонати питат каква е тайната на такава зашеметяваща форма на пътешественик, каква диета наблюдават и как се обучават.

Блогърката вярва, че възрастта й е отпечатък, който добавя пикантност в нейната история. Самата тя рядко мисли за годините си.

Блогърът вярва, че възрастта й е отпечатък, който добавя желанието за нейната история. Самата тя рядко мисли за годините си.

Г-жа  Гринтри е посетила повече от 70 държави и води здравословен начин на живот, прекарвайки по-голямата част от времето си на открито. Сега тя споделя с феновете си съвети как да поддържат формата си.

Г-жа Grintree посети повече от 70 държави и се премести в здравословен начин на живот, прекарвайки по-голямата част от времето си на открито. Сега тя споделя с феновете си съвети как да поддържат формата си.

Даниел е благодарна на родителите си за гените на младостта, които е наследила, но лъвският дял от нейната зашеметяваща физическа форма е здравословният начин на живот. Тя почти не консумира преработени храни, обича плодове, зеленчуци и риба.

Даниел благодари на родителите си за гените на младостта, които е наследила, но лъвският дял от нейната зашеметяваща физическа форма е здравословен начин на живот. Тя почти не консумира преработени храни, обича плодове, зеленчуци и риба.

Тренировъчният комплекс, който австралийката изпълнява, е фокусиран върху баланса и силата. Тя не прави упражнения на симулатори, а тренира със собственото си тегло. Освен упражненията, пътешественичката се занимава с плуване, джогинг, йога и пилатес. Даниел винаги внимателно чете състава на храната и козметиката, преди да ги закупи.

Обучителният комплекс, който Австралия изпълнява, е фокусиран върху баланса и силата. Тя не прави упражнения на симулатори, а тренира със собственото си тегло. Освен упражненията, пътникът се занимава с плуване, джогинг, йога и пилатес. Даниел винаги внимателно чете състава на храната и козметиката, преди да ги закупи.

Преди това г-жа Гринтри е работила като специалист по управление на финансите и персонала. Сега тя напълно посвещава времето си на пътуване. Блогърката препоръчва да се използва слънцезащитен крем през цялата година и споделя, че рядко слага грим.

Преди това г-жа Grintree работи като специалист по управление на финансите и персонала. Сега тя напълно посвещава времето си на пътуване. Блогърът препоръчва да се използва слънцезащитен крем през цялото време и казва, че рядко слага грим.

Гледайки тази красота, човек разбира, че след четиридесетте животът тепърва започва, а примерът на Даниел вдъхновява жените да отворят нова страница в живота си. Красотата е преди всичко здраве и всеки може да спаси младостта си, ако положи усилия за това.

Гледайки тази хубава красота, никога не си мислиш, че нейните млади години са останали. След четиридесетте животът е само началото и примерът на Даниел вдъхновява жените да отворят нова страница в живота. Красотата е преди всичко здраве и всеки може да спаси младостта си, ако положи усилия за това.
 
Превод и редакция: TrafficNews.bg