Известният в Урал екстрасенс и езотерик Иля Ставский се оказа един от трагично загиналите във фаталния полет на самолета Ан-148, който се разби на 11 февруари край Москва. Малко преди трагедията мъжът видял в магическото си кълбо лошо знамение, но според приятелите му просто не успял да го разшифрова правилно.

Ставский изготвял магически амулети, проявявал интерес към изследвания на аурата и човешката енергия. Дори заради любимите си увлечения Иля изоставил кариерата си на енергетик и станал герой в проект, посветен на хора със свръхспособности по местния телевизионен канал ЕТВ.

„Иля имаше магическо кълбо. Той казваше, че е видял в него много полицаи в полето”, разказва годеницата на загиналия. „За рождения си ден първоначално искаше да направи парти, но после реши, че видението с полицаите е предупреждение. Току-виж ни задържали. Затова каза: „Ще го отпразнуваме кротко”...

После аз ходих до мястото на трагедията. Там наистина имаше много полицаи...”

Припомняме, че жертвите при авиокатастрофата със самолета на „Саратовски авиалинии" са 65 пътници и шест души от екипажа. Лайнерът падна 4 минути след като излетя от летище Домодедово.  

Превод от novostivmire.com TrafficNews.bg