Един 35-годишен руснак може да се смята за истински късметлия. Той остава жив, а е можел да бъде сред жертвите на злополучния Ан-148, който се разби, излитайки от Москва за Орск. Няколко дни преди фаталния полет мъжът връща билета си срещу $170...

Максим Коломейцев, който в неделя навърши 35 години, е трябвало да пътува с 25-годишната си приятелка към град Орск. Той искал да прекара рождения си ден със своето семейство, както и да си закупи нова кола.

За негово щастие от автосалона го информирали, че желаният от него автомобил ще пристигне със седмица закъснение. Поради тази причина бизнесменът отложил със седмица пътуването си, пише факти.бг. След като самолетът се разбива, Максим вече е убеден - ще празнува два пъти рождения си ден. Щастливото стечение на обстоятелствата е спасило живота му.

Припомняме, че страшната трагедия стана на 11 февруари. Разбилият се самолет погреба 65 пътници и 6 члена екипаж. Никой не оцеля при адската самолетна катастрофа, станала минути след излитането на Ан-148 от московското летище Домодедово.