Риалити звездата Кайли Дженър е в болница. Звездата не разкрива подробности около заболяването си, но според неназован източник, цитиран от сайта TMZ, тя е приета в болница в Лос Анджелис по-рано през седмицата с остри грипоподобни симптоми.

22-годишната милиардерка съобщи в Туитър, че е болна и не е в състояние да пътува до френската столица за представянето на линията „Кайли Х Балмен" в петък, както и че е съкрушена, че ще пропусне шоуто.

Кайли ще пропусне Седмицата на модата в Париж, където трябваше да представи новата си козметична линия съвместно с "Balmain".

Тя пропусна и церемонията по връчването на наградите "Еми" в неделя, на която трябваше да връчи отличие заедно със сестрите си Ким Кардашиян и Кендъл Дженър.

Милиардерката Кайли Дженър дари 750 000 долара на женска организация22-годишната звезда прояви огромна щедрост

Припомняме, че звездата влезе в историята като най-младата милиардерка в света. Според списание „Forbes“, състоянието на красавицата вече е 1 млрд. долара, с което задмина създателя на Facebook Марк Зукърбърг, който печели първия си милиард на 23.

Успехът на риалити звездата се дължи на нейното известно семейство Кардашян, на широката й популярност в социалните мрежи и на собствената ѝ марка козметика.