Кайли Дженър прояви огромна щедрост като спонтанно реши да дари 750 000 долара на женската организация Nest of Love по време на гостуването си в шоуто на Елън Де Дженеръс.

22-годишната звезда се запозна с основателката Саманта Джил и с две от старши членовете – Бриана Грумет и Даниела Вила. Тя остана много впечатлена от мисията на организацията – да вдъхновява жените по целия свят, без значение от възрастта и расата и да им помага да реализират мечтите си, пише Tialoto.bg.

Кайли и майка ѝ Крис аплодираха бурно дамите и след това собственичката на Kylie Cosmetics реши да дари на организацията 150 000 долара, а на основателката още 100 000 долара.

И това не е всичко! Всеки от членовете на организацията се прибра със сет от новата колекция Kylie Cosmetics Birthday и….

„Даваме на всяка от вас по 50 000 долара. На всяка от вас! Защото правите невероятни неща. Вие сте невероятни“, каза най-малката Дженър.

Накрая на шоуто след всички дарения и подаръци, водещата Елън обяви, че общата сума възлиза на 750 000 долара.

Това е първото интервю в ефир на Кайли след раждането на дъщеря ѝ Сторми.

Преди няколко месеца тя бе обявена за най-младия милиардер в света. Брюнетката сподели, че оттогава сестрите ѝ постоянно се шегуват с нея.

„Когато имаме групов чат и си говорим да организираме някакво пътуване, всяка от сестрите ми възкликва: „Кайли, ти ли ще плащаш“. И друг тип подобни шегички. Знам, че те много се гордеят с мен“, добави тя.