Голямото чакане свърши. Само преди броени часове принц Хари и Меган Маркъл посрещнаха на бял свят своя син и така една от големите мистерии около бременността на херцогинята на Съсекс беше смъкнато.

Сега големият въпрос е - как ще се казва детето. Докато това бъде оповестено обаче цял свят ще продължава да нарича момченцето “кралското бебе” и да гадае.

Албърт, Артър, Шейн… феновете на кралската фамилия не спират да гадаят. Ако Хари и Меган решат да се придържат към традиционните имена, то най-вероятният избор ще бъде Чарлз или Филип. Джеймс и Едуард също фигурират в списъка с потенциалните имена, които бебето може да носи. Букмейкърите залагат най-много на Артър, Албърт, Александър, Джеймс.

Албърт е името на съпруга на кралица Виктория и на бащата на Елизабет Втора, който става Джордж Шести при възкачването си на престола. Това е и едно от имената на самия принц Хари. Чарлз пък е името на баща му. Филип се казва съпругът на кралица Елизабет II, който е дядо на херцога на Съсекс.

Артър пък се свързва с легендарния крал Артур и Рицарите на кръглата маса. Но съпругата на принц Хари, бившата актриса Меган Маркъл може да сервира изненада. Тя сподели преди време, че много харесва името Грей. Херцозите на Съсекс често се отклоняват от традициите и невинаги се придържат към кралския етикет.