Моделката Белослава Хинова отново се качи на световния подиум, за да дефилира за Chanel.

Още миналата есен българката бе избрана лично от Карл Лагерфелд за ревюто му в Гран Пале по време на Седмицата на модата в Париж и след това в Тайланд отново световната марка избра да работи с Хинова.

Мястото на събитието бе отново същото, а Белослава се включи в представянето на круизната колекция на бранда.

Красивото момиче дефилира пред подбрана публика, част от която бяха и звездите Ана Уинтур, Клаудия Шифър и Моника Белучи.

С това ревю отбелязаха и първата колекция на Chanel след смъртта на легендата Лагерфелд. На събитието Хинова беше с дълга рокля в черно и бяло, и с широки презрамки с принт с кръгове.

Ревюто беше открито от световноизвестния модел Кара Делевин. След нея на подиума излязоха Пенелопе Крус и дъщерята на Синди Крауфорд - Кая Гербер. В момента главен дизайнер на модната марка е Вирджини Виар.

"Преди самото шоу на Chanel бях най-притеснена. Какво може да се обърка ли? В тази работа нищо не ти е сигурно, могат да те изключат в последния момент, да се нараниш, всичко се случва. Беше си шок. Изведнъж си при най-големите. Аз изглеждах много притеснена. Или поне така се чувствах. Но моята букерка в Париж искаше да е много голямо първото ми ревю. Така и стана", споделя Белослава пред interview.to.

Българката е едва на 17 години и е най-новата звезда на Ivet Fashion. Заминава за Париж, за да подпише договор с една от най-големите агенции в света - Women Management.

Ученичка е в гимназията за приложни изкуства в София и не е загърбила училището заради модните ангажименти. Споделя, че преди време е получила работно предложение за тримесечен ангажимент в Япония, но е отказала защото не е искала да пропуска толкова много учебни часове.

Не крие, че най-ценните съвети получава от родителите си. А за себе си споделя, че модните успехи на световно ниво не са я променили. Белослава е втората българка след Кремена Оташлийска, която за последното десетилетие е участвала в ревю на Chanel.