Изнасилиха български студент в Русия

Младежът е бил нападнат от двамата непознати близо до метростанция

Свят
19.10.2019 23:30 1408 1
Изнасилиха български студент в Русия

Двама неизвестни мъже са изнасилили български студент в Санкт Петербуг, съобщават руските медии с позоваване на полицейска информация, предаде news.bg.

Младежът е бил нападнат от двамата непознати близо до метростанция. Мъжете са му нанесли побой, след което против волята му са го замъкнали в изоставена сграда и са го изнасилили.

Не се съобщава нищо за състоянието на пострадалия.

След инцидента млъдежът е разказал за станалото на свой приятел, който се е обадил в полицията.Съобщава се, че двамата нападатели са били със "славянска външност".

Българският студент учи в едно от петербургските висши училища, но от полицията не уточняват кое е то.

Тече проверка по сигнала.

Инцидентът е станал на 16 октомври около 16 часа. Сигналът е подаден в полицията през нощта срещу 17 октомври около полунощ.

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
1 Коментара
Сортирай по
коментар

PLAMEN IVANOV 09:21, 21.10.2019

Никакое правасудие нет в РАСИЯ, Корумпираная Феодалная Система -рухнала /канчалас Озверевшее государство охватывает все большие размеры и не подозревает, какая агрессия. За что получает от самъе высокое место. Нет другой такой политический елитъ, он так озверел от грубости, от алчности, от незначительности на других, от скорого - самопоедания. Демократия в России - пародия и орда жадных правителей, которые уничтожают людей. В РОССИИ существует «политическая орда»,

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина