Олег Михайлов вече от петнайсет години лежи в затвора, изтърпявайки доживотна присъда. Преди той е работил в една от най- страшните и мощни руски групировки – Ореховската. Функцията му е била „килър“ и „чистач“. Някои от жертвите си е разтварял в киселина, а други е вграждал в бетон. Той сам се е явил в полицията и е направил пълни самопризнания за убийството на девет души.

През април миналата година руска телевизия прави репортаж за Олег. Тогава дама, казваща се Виктория решава да се свърже с осъдения до живот и му предлага сърцето си. Самият Олег първоначално я праща да прочете по- внимателно досието му и да си помисли какво точно иска. Но Виктория не се разколебава.

В следващите месеци следват три кратки срещи и кратка, петнайсет минутна церемония – граждански брак, състояла се на 20- ти септември. Гости и свидетели са били служители на затвора и журналисти.

Виктория е готова на всичко, за да спаси своя възлюбен, за когото твърди, че е „чувствителен, деликатен и нежен“. „Трябва да знаете, че той е единственият от цялата групировка, който сам се е предал. Сам е разказал за всички извършени престъпления, които иначе не биха били разкрити“, добавя Виктория, която отгоре на всичко е работила в следствените органи като дознател в продължение на седем години.

Следващата стъпка в отношенията между влюбените е църковен брак в параклиса на затвора, в който Олег лежи. „Дори и да не му дадат по- малко наказание, ще бъда с него завинаги. Любовта е над всичко!“, уверено казва Виктория. Как ще се развие връзката между двамата само времето ще покаже, а ние ще я следим!

Превод и редакция: Trafficnews.bg