В последно време е все по-актуално млади момичета да продават девствеността си в интернет. 

Ученичка от Бразилия дава на търг девствеността си за 700 хиляди паунда, а причината е повече от потресаваща.

Младото момиче предлага необезчестеното си тяло, за да може със средствата да купи нова къща за майка си, пише Woman.bg . За момента ученичката, която се подписва под псевдонима "Росали", е успяла да изтъргува девствеността си за 438 бона, но наддаването продължава. Момичето се решило на тази стъпка, провокирано от неблагоприятното финансово състояние на семейството си. И въпреки че среща много негативни коментари за решението си, тя е категорична:

Правя го за семейството си. Баща ми ни напусна преди 10 години и оттогава сме напълно сами с майка ми, двамата ми братя и трите ми сестри. Единствено по-големият ми брат работи и изкарва само 145 паунда месечно, едвам плащаме сметките. Ядем само по веднъж на ден, главно ориз. Мисля, че това е най-добрият начин, по който мога да изгубядевствеността си."

Младата дама има и определени условия за „купувача“:

1.И двете страни ще спазват пълна дискретност.

2.Купувачът ще получи документ за девствеността ми и за здравословното ми състояние.

3.Купувачът ще може да провери здравословното ми състояние отново и след време, като ме прегледа лекар по негов избор.

4.Купувачът трябва да ми представи документ като доказателство, че не страда от венерически болести.

5.По време на акта задължително ще бъде използван презерватив.

6.Купувачът ще трябва да представи копие от лична карта, ще бъда напълно дискретна с получените данни и няма да злоупотребявам с тях.

7.Купувачът ще трябва да дойде до Бразилия, за да се срещнем преди акта.

8.Купувачът ще има правото да прекара 12 часа с мен в хотела, в който е отседнал.

9.Купувачът трябва да бъде трезвен по време на акта, няма право да използва никакви секс играчки и не може да упражнява насилие върху мен.

10.Напълно е забранено присъствието на трети човек по време на акта.

Росали внимателно изготвя всяка една от точките, мислейки за възможните неприятности и изненади, които крият интернет запознанствата. Тя споделя, че не е съобщила решението да продаде девствеността си на майка си. Росали от години не поддържа контакт с баща си, заради което и той не е осведомен за постъпката й. Разбира се, младото момиче се страхува да не бъде разкрито, тъй като действието й е напълно противозаконно.

Искам да купя нов и хубав дом, който да подаря на мама. Благодарение на тези пари ще мога да продължа образованието си в колеж и дори ще започна собствен бизнес. Искам да живеем спокоен живот, без да се притесняваме дали има какво да сложим на масата. Много хора сигурно ще си помислят, че съм притеснена или огорчена заради решението си, но истината е, че съм напълно спокойна и готова за това, което ми предстои. Няма да се откажа“, споделя Росали.