Актьорът Къванч Татлъту съобщи, че тестът му за COVID-19 е отрицателен. Турската звезда успокои многобройните си фенове, а съобщението бе публикувано в профила му в Туитър късно снощи.

"В болницата, където дойдох с оплакване за висока температура и кашлица, след преглед откриха, че имам пневмония. Направиха ми още изследвания и ми назначиха лечение. Научих и, че резултатът от теста ми за COVID-19 е отрицателен", написа Къванч.

Той пожела изцеление на всички пациенти, особени на тези, заразени с новия коронавирус. "Нашите молитви са с вас. Добре съм... Благодаря за вниманието...", пише още актьорът.

Припомняме, че преди ден стана ясно, че той и съпругата му - стилистката Башар Дизер, са се подложили на тест за COVID-19, след като са се почувствали зле. Преди това двамата се бяха усамотили в изолация далече от светския шум и дори от най-близките си хора.

"Здравейте на всички. От 15 дни си стоя вкъщи с жена ми. Въпреки това, заради някои оплаквания, отидох за преглед в болницата, където ме подложиха на изследвания. Моля ви, не се притеснявайте. Добре съм, чакам резултатите от тестовете. Бъдете здрави", написа преди два дни Татлъту.

Къванч Татлъту е приет в болница със съмнения за коронавирусДвамата със съпругата му се бяха оттеглили в самоизолация в къщата си в гориста местност в Кемербургаз