Живеем в свят, пълен с изключително голямо разнообразие и изобилие от марки на дрехи. На потребителя се предлагат от висок, среден до нисък клас дрехи. Като казвам нисък клас, имам предвид цената и качеството. Днес съм подбрала дневни визии от категория среден и нисък клас, защото те са достъпни за средностатистическата дама, като подчертава натуралната й красота.

Препоръчвам изключително актуалните за този сезон къси кожени панталонки, комбинирани с любимите ми кубинки. Аз ги съчетах с копринена риза, напълно подходяща за продължение на вечерта.

 

Дрехите от бранд „Шанел“ отново са актуални, дори вечни, защото стилът на Коко Шанел никога не остарява. Бялата риза, съчетана с пола е класиката, от която всяка дама има нужда, а когато прибавим към облеклото и аксесоари, се превръщаме в елегантни и вдъхващи респект жени.

Съветвам ви да заложите на удобни дневни обувки. Ниската обувка с лека платформа е перфектния вариант за работния ден. Каскетът също подчертава завършеността на визията ви. Той не е претенциозен, може да го носите по всяко време и за всеки повод.

Този сезон винилът е задължителен. Лъскавата материя се вписва в различни дрехи: поли, клинове, панталони, но повече за него при следващата ни среща!

 

Фотограф: Мануела Стаменова

*Съветите на една млада дама, добре позната от телевизонния екран, ще ви накарат да се почувствате добре в кожата си и да направят ежедневието ви по-красиво. Тя ще ви покаже как да експериментирате с материи, цветове и обеми, как да се чувствате женствена и в скъсани дънки и в слим пола.  Вашият гид в света на модата ще бъде Лиляна Ангелова. Тя и популярната фотографка Мануела Стаменова са авторите налайф - стайл рубриката "L.A. Style Compass" в TrafficNews.bgкоято ще е вашия пътеводител в света на модата.